Behoudt TPP Rotterdam de belangrijke 4de plek?

0 0
Leestijd:1 Minuten, 25 Seconden

Voor afgelopen vrijdag hadden we niet heel veel hoop meer op de Play-Off. De week ervoor verloren we met 6-3 uit bij Volendam en kwamen op de 5de plaats terecht. Maar na afgelopen zaterdag hebben we het weer in eigen hand!

Zelf won TPP Rotterdam met 7-4 van WSV/FSG, door doelpunten van Soufian Charraoui(2), Felix Verhaar(2), Wessel Verhaar, Jaouad el Jaagoubi en Amin Nyali. Directe concurrent ASV Lebo verloor zijn uitwedstrijd bij Groene Ster waardoor TPP Rotterdam de 4de plek weer in kon nemen. De “heilige” 4de plek die recht geeft op de play offs. Maar nog niets is beslist!

De laatste speeldag gaat dit seizoen echt ergens over. Er zijn nog 4 ploegen die meedoen om plek 4; TPP Rotterdam, ASV Lebo, Amacitia/Bert Zeegers en Groene Ster komen allemaal nog in aanmerking voor die felbegeerde 4de plek. Daarbij spelen ASV Lebo en Amacitia ook nog eens tegen elkaar en komt Groene Ster in actie tegen HV/Veerhuys.

TPP Rotterdam mag aankomende zaterdag naar Eindhoven, om de lastige uitwedstrijd tegen de plaatselijk FC , te gaan spelen. Want ook FC Eindhoven speelt nog ergens om. FC Eindhoven heeft de punten hard nodig om niet te hoeven spelen in de nacompetitie voor degradatie uit de Eredivisie. Nu staat FC Eindhoven op de “veilige” 10de plek, maar dat op basis van het doelsaldo. Directe concurrent HV/Veerhuys heeft even veel punten als FC Eindhoven. FC Marlene heeft 2 punten meer dan eerder genoemde teams, maar staat ook nog niet op een veilige plaats. Al mag het uitkomen tegen het al gedegradeerde Watergras uit Gouda.

Je kan moeilijk zeggen dat de Eredivisie zaalvoetbal niet spannend is en het nergens om gaat!

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P