0 0
Leestijd:1 Minuten, 16 Seconden

Ongekend spannend wordt het aanstaande zaterdag 28 april; 4 ploegen maken nog kans op de 4e plaats in de competitie. De plek dat recht geeft op het spelen van de halve finale in de strijd om het landskampioenschap.

Nummers 1 tot en met 3 zijn inmiddels bekend. Dat zijn respectievelijk Hovocubo, Knooppunt en Volendam. De beste papieren voor de vierde plek heeft TPP uit Rotterdam. Met 32 punten staat het 1 punt boven ASV LEBO, 2 punten boven de tegenstander van ASV LEBO aanstaande zaterdag Amicitia/Bert Zeegers en Groene Ster staat op doelsaldo onder Amicitia.

Dat betekent dat indien TPP punten verspeeld bij FC Eindhoven (dat nog strijdt om de nacompetitie te ontlopen) en ASV LEBO wint, dan is ASV LEBO op de 4e plaats geรซindigd. Mocht ASV LEBO gelijk spelen, TPP verliest en Groene Ster speelt gelijk of verliest bij HV Veerhuys, (veerhuys strijdt nog om het ontlopen van de nacompetitie) dan is ASV LEBO wederom de gelukkige winnaar met een 4e plaats positie. Wint TPP bij Eindhoven, dan zijn LEBO, Amicitia en Groene Ster de verliezaars van de avond. TPP heeft het als enige nog in eigen hand. Indien LEBO โ€“ Amicitia gelijk wordt en TPP verspeeld punten, dan kan nummer 7 Groene Ster alsnog de 4e plaats opeisen door de wedstrijd tegen Veerhuys te winnen.

Ongekend spannend dus!

ASV LEBO – Amicitia/Bert Zeegers wordt op ZATERDAG 28 april gespeeld om 19:30 uur in Sporthal Calvijn. Uiteraard bent u van harte welkom om ASV LEBO te supporten naar een overwinning.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0