Bristol Team/Logischtiek B.V. zit in de hoek waar de klappen vallen

0 0
Leestijd:1 Minuten, 9 Seconden

Bristol Team/Logischtiek B.V. krijgt al een paar wedstrijden achter elkaar een flinke dreun te verwerken. Was het voor het nieuwe jaar rozengeur en maneschijn, 2023 is het uitsluitend kommer en kwel.

Bron: Bristol Team

Er is nog geen overwinning bijgeschreven en tegen ZVG leed het team van Mohammes Ahrouch een pijnlijke 13-2 nederlaag. Hierbij gezegd dat eerste keeper Wassim Achrabar geveld was door de griep. Tegen de nummer twee van de ranglijst werd er nog wel begonnen met een vroege 0-1 voorsprong maar voor rust was de thuisploeg al oppermachtig en ging met een 4-2 de kleedkamer in.

In de tweede helft was het vooral de deur gesloten houden. De verdediging was extra gemotiveerd om alles tegen te houden, aangezien Esrin Korkmax voor het eerste het doel verdedigde. Maar het geweld van ZVG was niet tegen te houden en Bristol/Logischtiek moest snel de witte vlag tonen.

De pittige nederlaag heeft doen beseffen dat er nog wel de nodige punten behaald dienen te worden. De onderstaande teams pakken langzaam de punten en komen aardig in de buurt van de veilige zone.

Vrijdag a.s. voor de tweede keer de stadsderby tegen de nummer één van de Eerste Divisie B: ZVV Kroeven/Laboral Services BV.

De doelpunten van Bristol Team/Logischtiek B.V. werden gemaakt door Salah Edine en Jawad Bouuaoune.

Meer info: Eerste Divisie B