Bristol Team/Zonkr8 pakt in slotfase toch nog een punt

0 0
Leestijd:1 Minuten, 32 Seconden

Afgelopen vrijdag heeft Bristol Team/Zonkr8 het eerste punt behaald in sporthal de Boulevard. Het was een wedstrijd waarbij het er niet op leek dat er een positief resultaat geboekt zou worden.

Bron/Foto: Bristol Team

Futsal Rotterdam was afgereisd naar Bergen op Zoom en hoopte net als de thuisploeg op een overwinning. Het team uit Rotterdam was met 12 spelers aanwezig. De thuisploeg daarin tegen kampte nu al met veel blessures. Melvin de Leeuw, Joost Wesdorp, Tony Ngombojoao zaten in de lappenmand. Achraf Laabich was geschorst en keek vanaf de tribune mee.

Futsal Rotterdam had het iets betere van het spel en het was ook niet verwonderlijk dat zij op voorsprong kwamen. De thuisploeg probeerde de schaarse aanvallen te verzilveren, maar het was kans op kans niet benutten. Ook foute keuzes werden er gemaakt en waren vaak te egoïstisch. De rust werd dan ook gezocht met een 0-1 achterstand.

In de tweede helft een kopie van het eerste bedrijf. Alleen werd er nu wel gescoord door Bristol Team/Zonkr8. Echter door dom balverlies was het niet veel later weer raak. Met een 1-2 achterstand moest men proberen iets te gaan forceren. Al heel de wedstrijd was het de nieuw goalie van dienst Brayham Leal Frequero (foto) die zich onderscheidde. Met werkelijk fabelachtige reddingen hield hij de schade beperkt. Dit gaf de spelers zoveel vertrouwen dat ze er nog in geloofden.

Met het publiek achter zich werd in een zeer warme sporthal de gelijkmaker gezocht. Met nog één minuut te spelen was het Rachid Achabar die alsnog de verdiende gelijkmaker binnenschoot. De ontlading was groot bij de groep. Een veel beter begin was wenselijk, maar hier kon men mee leven.

Vrijdag 15 september a.s. is het uit spelen tegen GZV Watergras. Eerstvolgende thuiswedstrijd is vrijdag 12 oktober a.s.

Meer info: Eerste Divisie B