Youssef Hadi zet streep door overgang naar Hovocubo

0 0
Leestijd:1 Minuten, 10 Seconden

Youssef Hadi speelt komend seizoen toch gewoon voor ZVV Ede. De Edenaar heeft in goed overleg het besluit genomen om toch niet de overstap naar Hovocubo te maken.

Bron: ZVV Ede (Foto: Theo Beumer)

Binnen de reglementen van de KNVB is het na het sluiten van de overschrijvingsperiode alleen nog toegestaan om de inschrijving ongedaan te maken en dus ‘terug te keren’ naar je oude club. De nieuwe club moet hier wel mee akkoord gaan en het kan alleen wanneer de speler nog geen officiële wedstrijden heeft gespeeld voor zijn nieuwe club.

Hadi legt uit waarom hij op zijn besluit is teruggekomen: “Tegen het einde van de voorbereiding werd de pikorde bij Hovocubo langzaam duidelijk en kreeg ik twijfels of ik de goede keuze heb gemaakt. Het is een fantastische club, maar het vraagt ook veel en het vele reizen valt tegen. Ik heb mijn twijfels op tafel gegooid en na een goed gesprek met Sander van Dijk is dit de uitkomst geworden. Ik wil Hovocubo bedanken voor de korte periode dat ik bij deze topclub heb mogen meedraaien en wens ze uiteraard veel succes komend seizoen.”

Bestuurslid Elbert Schrier ziet het als een cadeautje: “Dit hadden we niet meer verwacht natuurlijk. Maar een speler als Youssef ontvang je met open armen. We vonden het wel belangrijk dat alles in goed overleg is gebeurd en met de goedkeuring van Hovocubo.”

Meer info: Eredivisie

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P