Excelsior’31 futsal bijt zich stuk op HHC Hardenberg – incl. 🎥

0 0
Leestijd:2 Minuten, 3 Seconden

RIJSSEN – De futsallers van Excelsior’31 kwamen afgelopen vrijdagavond in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen HHC. Eerder dit seizoen in Hardenberg wisten de Rijssenaren nog met 2-4 te winnen. Het verschil in verliespunten op de ranglijst blijft hierdoor één in het voordeel van Excelsior’31.

Bron/🎥/📷: s.v. Excelsior’31

Beide teams leunden deze avond op een sterke defensie. De bezoekers groeven zich in en het liet Excelsior’31 het spel maken. De eerste tien minuten waren de kansen sporadisch, maar hierna waren de Rijssenaren enkele keren dicht bij de openingstreffer. HHC was nauwelijks gevaarlijk voor het doel van Excelsior’31, maar tegen de verhoudingen in schoot Jeffry Plaggenmarsch uit de eerste mogelijkheid met een snoeihard schot raak voor de uitploeg: 0-1. Deze stand bleef tot aan het rustsignaal op het scorebord staan.

vr 9 februari 2024-21:15
Ruststand: 0-0 INCL. VERSLAG & VIDEO
s.v. Excelsior '31
1
HHC Hardenberg
1
EINDSTAND

Ook na de thee kon het stugge HHC door deze voorsprong verder achterover leunen, iets wat ze graag doen. Desondanks kreeg Excelsior’31 kansen, maar de keeper van HHC onderscheidde zich deze avond met een aantal fantastische reddingen. Toch moest deze doelman negen minuten voor tijd capituleren. Na een mooie actie was het Rik Harbers die met een snoeihard schot de bal in de kruising schoot en Excelsior’31 verdiend naast HHC zette: 1-1.

Met nog negen minuten zuivere speeltijd zette Excelsior’31 aan en speelde het voor de winst. Ook in deze fase kregen de rood-witten wederom goede mogelijkheden om op voorsprong te komen. Maar paal, lat en de keeper van HHC zaten een voorsprong in de weg. Excelsior’31 moest in deze fase ook waakzaam zijn in de omschakeling, want ook HHC kwam in de slotfase een aantal keren gevaarlijk voor het doel. Tot aan het eindsignaal bleef het spannend, met uiteindelijk een 1-1 eindstand.

Aankomende vrijdag wacht voor Excelsior’31 een uitduel. Het reist dan af naar Panningen voor de wedstrijd tegen ZVV Beringe. Aanvang 20.00 uur.

Meer info: Eerste Divisie C

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P