ZVG/Cagemax VR wint van zv Libertas VR – 📷 Den Uijl Fotografie

0 0
Leestijd:1 Minuten, 24 Seconden

Gisteren stond de verre uitwedstrijd tegen zv Libertas op het programma. ZVG/Cagemax moest het o.a. zonder Noël Elands, Nidia Bos en Corina Luijks doen. De pas 15 jarige Noor Blokhuis werd aan de selectie toegevoegd.

Bron: ZVG – 📷 Den Uijl Fotografie

Via Patricia Looyen wist ZVG/Cagemax in de derde minuut al op voorsprong te komen. Nog geen twee minuten later wist de thuisploeg via een doelpunt van Jildou Koning op gelijke hoogte te komen. Halverwege de eerste helft was het wederom Patricia Looijen die het net wist te vinden en ZVG/Cagemax op een 1-2 voorsprong zette.

vr 9 februari 2024-20:30
Ruststand: 0-0 INCL. 2 VERSLAGEN
zv Libertas / Damstra Installatietechniek VR
2
ZVG / Cagemax VR
3
EINDSTAND

ZVG/Cagemax kwam scherp de kleedkamer uit. Griffith Vaissaire schoot al snel de 1-3 op het scorebord. Vlak voor tijd wist Jeanine Bosma voor zv Libertas de aansluitingstreffer binnen te schieten. ZVG/Cagemax kwam verder niet in problemen en stapte met een verdiende 2-3 overwinning het veld af.

Door deze overwinning gaan de dames van ZVG/Cagemax over zv Libertas heen op de ranglijst en staan nu op derde plaats in Eredivisie.

Aanstaande vrijdag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. In Sporthal Oosterbliek zal Futsal Rotterdam de tegenstander zijn.

Meer info: Eredivisie Vrouwen

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P