Gehavend ZVV Beringe/Second Go Electro verliest van provinciegenoot – 📷 Henny Joosten

0 0
Leestijd:2 Minuten, 31 Seconden

Vrijdag 2 februari jl. hebben de mannen van ZVV Beringe/Second Go Electro 1 in eigen huis een nederlaag geleden tegen F.C. Coronaas 1. De bezoekers uit Venray wisten met 1-4 te winnen. Het team van Tim van Ophoven deed dit met een zwaar gehavende selectie.

Bron: ZVV Beringe – 📷 Henny Joosten

ZVV Beringe kreeg in de laatste 24 uur voor de wedstrijd te maken met 3 afmeldingen vanwege ziekte en blessures. Hierdoor werd Hicham Beraqui bij de selectie gevoegd en kreeg Koen Clephas een plekje onder de lat. Beiden lieten zich van hun beste kant zien en speelden verdienstelijk. In de eerste helft leek er dan ook geen vuiltje aan de lucht voor ZVV Beringe. De stand was in evenwicht, maar de thuisploeg had het betere van het spel. Echter kwamen onder andere Bjorn Korsten, Ilias Amhaouch en Hicham Beraqui niet tot scoren. In verdedigend opzicht stond de Beringse formatie prima, waardoor Koen Clephas weinig van doen kreeg. De nodige doelpogingen waren een prooi voor de Grashoekse keeper. Ook op het gebied van gele kaarten was de eerste helft in evenwicht, want aan beide zijden viel één gele kaart.

EINDSTAND

In de tweede helft zakte ZVV Beringe iets weg en kreeg F.C. Coronaas meer grip op de wedstrijd. Dit resulteerde in de openingstreffer. Koen Clephas kon de eerste poging nog keren, maar de rebound werd met enig fortuin binnengewerkt door Daan Willemssen. Hierna ging het snel, want ook 0-2 en 0-3 verschenen snel op het bord. Een van richting veranderd schot viel door de benen binnen en bij de derde treffer ging Lucas den Mulder onder de bal door. In diezelfde fase waren de scheidsrechters de grip op de wedstrijd aan het verliezen, waardoor het een rommelige eindfase werd. In de laatste fase van de wedstrijd ging ZVV Beringe met druk naar voren spelen, maar bleven onze mannen de nodige kansen missen. Na het uitvallen van Bjorn Korsten en met slechts één wissel werd er nog vol gestreden. De werklust werd niet beloond, want het verschil bleef. Aan beide kanten viel nog één doelpunt, waarbij de Beringse goal op naam kwam van Bram Meeuwissen. Twee minuten voor tijd wist de aanvoerder van F.C. Coronaas nog wel een vervelende en onnodige overtreding te maken, waardoor hij met tweemaal geel mocht inrukken en de zaal moest verlaten.

Al met al weer een wedstrijd met de juiste instelling, veel werklust maar geen resultaat. Op naar volgende week, een uitwedstrijd tegen FC Botafogo 1.

Meer info: Eerste Divisie C