FC Bordeauxboys trekt wederom drie sterkhouders aan

0 0
Leestijd:1 Minuten, 32 Seconden

FC Bordeauxboys heeft zich met drie nieuwe spelers versterkt voor komend seizoen in de Eerste Divisie zaalvoetbal.


Bron: FC Bordeauxboys

,,Met de komst van Youssef Hadi, Zakaria Issarti en Achraf Benahmed ben ik heel blij. FC Bordeauxboys kan deze versterkingen komend seizoen gezien de ambities heel goed gebruiken. Youssef Hadi en Achraf Benahmed komen beiden over van ZVV Ede, waar ze uitblonken door hun technische vaardigheden en tactisch inzicht. Zakaria Issarti, momenteel spelend bij Sportlust’46 (Woerden), heeft eerder met succes samengewerkt met enkele spelers van Bordeauxboys waaronder mijzelf”, opende Redouan Hazzat tevreden.

Met deze aanwinsten is de FC Bordeauxboys selectie nagenoeg compleet. ,,Het team bestaat nu uit een mix van ervaren spelers en jong talent, wat zorgt voor een gezonde concurrentie en diepgang in de selectie. Onze nieuwe trainer (Wasim El Baroudi, red.) ziet de mogelijkheden binnen de selectie steeds groter worden”, lacht Hazzat. ,,Dit is cruciaal voor het behalen van constante resultaten gedurende het komende seizoen. De versterkte concurrentiestrijd binnen de selectie zal iedereen scherp houden en naar een hoger niveau tillen.”

De FC Bordeauxboys oprichter is duidelijk wat van het zaalvoetbalteam mag worden verwacht. Hij steekt niet onder stoelen van of banken dat kampioen worden en promoveren naar de Eredivisie het hoogste doel is. ,,Met de komst van Youssef Hadi, Zakaria Issarti en Achraf Benahmed, naast de spelers die we al hadden of eerder verwelkomden, heeft FC Bordeauxboys de nodige versterkingen binnengehaald om deze ambitie waar te maken. De technische staf en spelers zijn gemotiveerd en vastberaden om deze uitdaging aan te gaan en de club naar het hoogst mogelijke niveau te tillen”, eindigde FC Bordeauxboys oprichter Redouan Hazzat.


Eerder verwelkomde FC Bordeauxboys de nieuwe spelers: Mitchell Snetselaar en Luciano van Ommeren (ZVV Ede), Bilal Tmim (ZVC Veenendaal), Jaïro Soetowidjojo (Bennekom) en Yessin Hamtaite (Sportlust’46).


Meer info: Eerste Divisie C

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P