FC Brasil’77 pakt 6 punten in 3 dagen

0 0
Leestijd:1 Minuten, 23 Seconden

Brasil’77 moest op maandag 16-1-2017 naar SVI in Zwolle. Het zou zo maar eens een hele klus kunnen worden daar SVI thuis nog ongeslagen was. En dat op een maandag die in de afgelopen 40 jaar nooit erg succesvol voor een Brasilteam was geweest. Maar een bijna compleet Brasil’77 liet er in de eerste helft geen gras over groeien. Ze namen direct het heft in de handen. Alex Tempels zorgde met 2 doelpunten voor de eerste 2 treffers waarna Jeffrey Megens zich ook liet gelden en zo stond er met de rust een 3-0 voorsprong op het bord. De buit op die vreselijke maandag leek binnen handbereik.

FC Brasil’77  FC Brasil’77

De tweede helft zou een heel ander beeld geven. Waar SVI opgepept door hun coach John Baas erg scherp aan de tweede helft begon leek bij ons de concentratie in het kleedlokaal te zijn gebleven. Hierdoor  werd het al vrij snel in de tweede helft 1-3. Oppassen dus. Brasil had een moeilijke periode, maar de verdediging bleef overeind, en kreeg gaande weg de controle over de wedstrijd terug. Toen Pim Olthuis de stand op 4-1 bracht was de strijd gelopen en SVi gaf het op. Er kwamen nog enkele kansen maar die werden niet meer benut. Zo werd de maandag toch nog een succes en waren de 6 punten in drie dagen binnen. “Super toch” Nu wacht op 27 januari om 20.30 in “De Paasberg”de volgende klus alweer op Brasil’77 thuis tegen SK Turkuaz.

Team: Marco Olthuis, Pim Olthuis (1x), Jeffrey Megens (1x), Ron Prinsen, Alex Tempels (2x), Roel Gebbinck, Roel Wilbrink en Chiel Terhorst
Coach: Paul Weijers