Hovocubo verliest weer, ’t Knooppunt nieuwe koploper

0 0
Leestijd:1 Minuten, 21 Seconden

Hovocubo is slecht begonnen aan de tweede seizoenshelft. In Vlissingen verloor de ploeg vrijdag met 5-4 van Groene Ster. ’t Knooppunt is de nieuwe koploper.

KNVB  z.v.v. ’t Knooppunt

Lang leek Hovocubo onbedreigd naar de titel te gaan in de Eredivisie zaalvoetbal. De ploeg won de eerste tien wedstrijden op rij. Tijdens de laatste wedstrijd voor de winterstop ging het voor het eerst mis. Directe concurrent ’t Knooppunt was met 7-3 te sterk. Bij de hervatting van de competitie verloor Hovocubo direct weer. In Sporthal Baskensburg leek het de schade beperkt te houden, nadat het van 4-2 was terug gekomen tot 4-4. Salim Ben Sellam hielp Groene Sterk echter alsnog aan de zege.

Twee punten

’t Knooppunt profiteerde optimaal van de misstap van Hovocubo. In eigen huis won de ploeg vrijdag met maar liefst 8-2 van HV/Veerhuys. Jamal El Ghannouti en Aziz Hitou maakten twee treffers. Door de overwinning passeerde ’t Knooppunt Hovocubo op de ranglijst. Na twaalf wedstrijden is het verschil twee punten.

FC Marlène bleef bij de koplopers in de buurt na een zwaarbevochten zege vrijdag bij ASV Lebo: 4-5. Door de overwinning volgt de ploeg op zeven punten van ’t Knooppunt. Onderin deed WSV goede zaken door een 4-3 overwinning op FC Eindhoven, dat hierdoor zakte naar de vierde plaats op de ranglijst.

Hekkensluiter

Zaterdag stonden er twee duels op het programma. ZVV Eindhoven had geen enkele moeite met hekkensluiter FCK/De Hommel. Het werd 7-3. TPP-Rotterdam en GZV Watergras maakten er een waar spektakel van. De gasten trokken in Rotterdam aan het langste eind: 5-6.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P