FC Marlène opnieuw in zee met Jagdewsing

0 0
Leestijd:1 Minuten, 18 Seconden

FC Marlène heeft Anand Jagdewsing aangesteld als hoofdtrainer voor de komende twee seizoenen. De Westfries, die eerder grote successen kende met de Heerhugowaarders en Veerhuys, tekent daarmee voor zijn derde dienstverband bij de blauwwitten. Jagdewsing wordt de opvolger van Anouk Roest.

FC Marlène www.gerriefotografie.nl

Nog geen twee seizoenen geleden nam Jagdewsing al na één competitiejaar afscheid van FC Marlène. Min of meer noodgedwongen. Een nieuwe, mooie functie bij Werksaam West-Friesland vroeg namelijk zijn volledige aandacht. Hoewel het nog steeds bedrijvig is, is de trainer nu gewend en zoekt hij graag weer zijn oude liefde op: het zaalvoetbal. ,,Ik werd als gastcoach voor het Ricardinho Gala van Peter Koch gevraagd. Als coach van het All Star-team met onder andere Ricardinho, Issy Hamdaoui, Cihan Ozcan en Adil Zouthane. Het was een weerzien van bekenden uit het wereldje. Toen begon het weer te kriebelen. Maar het belangrijkste was de wens van de spelersgroep om weer samen te werken. Dat heeft me gestreeld” , aldus de ervaren oefenmeester.

Ook de toenadering van de club zelf voelde goed. ,,Erik de Mees maakte als technisch directeur een goede indruk op me. Dat geeft vertrouwen. Ik kreeg na de bekendmaking vrijdag veel appjes en berichtjes via Facebook. Dat geeft alleen maar meer zin.” Voor Jagdewsing is het de derde keer dat hij zijn handtekening bij de voormalig landskampioen zet. In zijn eerste periode was de trainer het meest succesvol en kon FC Marlène alle Nederlandse hoofdprijzen bijschrijven en maakte het zijn debuut op Europees niveau.

Jagdewsing tekent voor twee seizoenen bij FC Marlène.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
P