Voorbeschouwing Madereros C.F. – FC Brasil’77

0 0
Leestijd:1 Minuten, 18 Seconden

Vrijdag 10 Februari om 20.00 in Olympic Sportcentrum te Wijchen staat de belangrijke wedstrijd Madereros CF tegen Brasil’77 op het programma.

FC Brasil’77  FC Brasil’77

Madereros C.F. staat op een derde plek met 24 punten uit 13 wedstrijden en heeft een uitstekend team waar niet zo maar van gewonnen wordt. Thuis hadden we het geluk aan onze zijde zodat dat we de wedstrijd na een 4-1 achterstand nog konden ombuigen na 5-4 winst. Afgelopen week speelden ze voor de beker tegen zvv Sparta/De Laak 2 uit de hoofdklasse ook hier verspeelden ze een ruime voorsprong van 5-2 in de tweede helft en werd het 5-5 ze verloren de wedstrijd met penalty’s. Madereros CF zal er zeker alles aan doen om Brasil’77 pootje te lichten en proberen de drie punten in Wijchen te houden.

FC Brasil’77 kan hier goede zaken doen. Met een eventuele winst komt de titel binnen handbereik. Maar voor het zover is zullen ze eerst deze zeer goede ploeg moeten verslaan. Er is dus werk aan de winkel. Maar gezien de strijdlust die elke week aan de dag wordt gelegd gaan we vol vertrouwen naar Wijchen. De coach Paul Wijers zal zeker voor een goede tactiek zorgen zodat de kans om te winnen aanwezig is. We wensen ze dan ook weer heel veel succes bij het waarmaken van hun droom, de Eerste Divisie. Terwijl Brasil’77 deze wedstrijd spelen, speelt nummer 2 Excelsior’31 uit bij Olympic in Westervoort dat nog goed kansen heeft in de 2e periode.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P