Futsal Rotterdam wint van Bristol Team/Zonkr8 – 📷 Ruud Vermeer Fotografie

2 0
Leestijd:1 Minuten, 41 Seconden

Vrijdag 2 februari jl. trad Futsal Rotterdam aan tegen Bristol Team/Zonkr8. Een wedstrijd die belangrijk was, want het team dat zou winnen zou de onderste plaatsen kunnen verlaten.

Bron: Futsal Rotterdam – 📷 Ruud Vermeer Fotografie

In de eerste helft had Futsal Rotterdam de overhand. Het creëerde een aantal goede kansen maar het ontbrak aan de afronding. Futsal Rotterdam kwam op achterstand via een overduidelijke handsbal vervolgens werd dit ook nog door de doelpuntenmaker sportief aangeven bij het zwak optredende arbitrale scheidsrechters duo maar deze keurde de goal op vreemde wijze toch toe. De ploegen gingen de rust in met een 0-1 ruststand.

Na de rust gebeurde er weinig voor beide doelen tot dat de 10 minuut van de 2e helft aanbrak. Via een schot van afstand die door de benen van de Bristol keeper ging scoorde Badr el Bouhassani de 1-1. De treffer werkte bevrijdend voor de thuisploeg want een minuut later werd het 2-1 door Wail el Ouariaghli en niet veel later werd het 3-1 via een eigen goal van Bristol.

De wedstrijd kwam los en nog geen minuut na de 3-1 scoorde Futsal Rotterdam de 4-1. Bristol deed in die zelfde minuut gelijk wat terug na knullig balverlies in de achterhoede en zo werd de stand op 4-2 gezet. Het slotakkoord kwam een minuut later via een prachtige stift van Mounir Boukhari: 5-2.

Futsal Rotterdam verlaat hierdoor de laatste plek die nu wordt ingenomen door Bristol Team.

Meer info: Eerste Divisie B

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P