ZVV Urk/Bakkerij de Kof verliest van titelkandidaat PKC’83/Team Amoeri – incl. 🎥

0 0
Leestijd:1 Minuten, 27 Seconden

Afgelopen vrijdag kwam de nummer twee van de Eerste Divisie en tevens één van de kanshebbers voor het kampioenschap op bezoek. De gasten lieten zien waarom ze als kanshebber worden gezien en gingen er met de winst vandoor: 1-3.

Bron/🎥: ZVV Urk

Voorsprong weggegeven
Ondanks dat PKC als de favoriet werd gezien begon De Kof goed en fel aan de wedstrijd en kwam het ook vroeg op voorsprong. Op aangeven van Riekelt Snoek wist William de Boer de 1-0 binnen te glijden. Toch wisten de Groningers de stand nog voor rust om te draaien en op een 1-2 voorsprong te komen.

vr 2 februari 2024-21:00
Ruststand: - INCL. VERSLAG & VIDEO
ZVV Urk / Bakkerij De Kof
1
VV PKC '83 / Team Amoeri
3
EINDSTAND

In de tweede helft bleef het lang 1-2 staan en kreeg De Kof ook zeker twee goede mogelijkheden om de stand gelijk te trekken, echter ontbreekt op dit moment het scorend vermogen. Ook PKC kreeg de nodige kansen maar debutant Jan Rein Schenk stond een prima wedstrijd te keepen, maar kon niet voorkomen dat  in de slotfase van de wedstrijd PKC de wedstrijd in het slot gooide.

Uitwedstrijd
Komende week speelt ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 een uitwedstrijd in Heerhugowaard tegen subtopper FC Marléne 2. Wedstrijd aankomende vrijdag begint om 19:30.

Meer info: Eerste Divisie A

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P