Futsallers s.v. Excelsior’31 doen goede zaken

1 0
Leestijd:1 Minuten, 45 Seconden

LICHTENVOORDE / RIJSSEN – Met een verdiende 2-6 overwinning in Lichtenvoorde op streekgenoot LZV/Kuypers Hair & Wellness steeg Excelsior’31 vrijdagavond naar plaats vijf in de landelijke Eerste Divisie futsal.

Bron: s.v. Excelsior ’31

De Rijssenaren kenden, zoals vaker dit seizoen, een beroerde start. Namens de thuisploeg was Xander Harmen Lubbers in minuut vijf en zes Excelsior’31 twee keer te slim af. Pardoes keek Excelsior’31 tegen een 2-0 achterstand aan tegen de hekkensluiter. Maar twee minuten later was de stand al weer in evenwicht. De keeper van LZV/Kuypers H&W had het nakijken op een schot van afstand van Remco van Leeuwen en een rebound van Henk Lankamp: 2-2. Hierna nam Excelsior’31 het heft verder in handen en liep het door doelpunten van Rik Voortman, Cor Pongers en Wouter Averesch uit naar een 2-5 voorsprong bij rust.

vr 2 februari 2024-20:30
Ruststand: - INCL. VERSLAG
LZV / Kuypers Hair & Wellness
2
s.v. Excelsior '31
6
EINDSTAND

Na de thee had Excelsior’31 een stortvloed aan kansen, maar stond het vizier niet op scherp. De Rijssenaren vergaten te werken aan het doelsaldo. Verdedigend stond het goed, waardoor het weinig tot geen kansen weggaf. Een paar seconden voor het eindsignaal viel dan toch de eerste treffer na de rust. Het was Rik Voortman die met zijn tweede van de avond voor de 2-6 eindstand zorgde.

Excelsior’31 stijgt door deze overwinning naar plek vijf, maar heeft wel een wedstrijd meer gespeeld dan de teams onder zich. Na drie uitwedstrijden op rij staat er aankomende vrijdag weer een thuiswedstrijd op het programma. In Sporthal de Reggehal is om 21.15 uur HHC Hardenberg de tegenstander.

Meer info: Eerste Divisie C

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P