Heracles Almelo Futsal verliest nipt van ZVV Kroeven/Laboral Services B.V.

0 0
Leestijd:57 Seconden

Heracles Almelo Futsal is gister zijn oefencampagne begonnen met een 4-2 nederlaag tegen eredivisionist ZVV Kroeven. In Roosendaal werd er 3 x 25 minuten gespeelt. In het 1e blok van 25 minuten ging het spel heen en weer, waarbij Heracles Almelo Futsal de betere ploeg was, maar met 1-0 achterkwam.

Bron: Heracles Almelo Futsal

In de eerste fase van het 2e blok deed ZVV Kroezen er een tandje bij en liep het uit naar 3-0, ondanks toch wel aardig wat kansen voor Heracles Almelo Futsal. In het laatste blok knokte Heracles Almelo Futsal zich terug tot 3-2 door goals van Tim Burnama en Slava Kolosov. De gelijkmaker hing in de lucht, maar uit een counter maakte ZVV Kroezen de 4-2.

Overall gezien een prima wedstrijd tegen een goede tegenstander. Aanstaand weekend oefent Heracles Almelo Futsal op zaterdag en zondag thuis tegen twee Duitse tegenstanders. FC Gutersloh is op zaterdag de tegenstander, UFC-Munster op zondag.