ZVS/Bodemflex hervat voorbereiding met spectaculair gelijkspel tegen Futsal Rotterdam

0 0
Leestijd:1 Minuten, 29 Seconden

Een jong ZVS heeft in Haaren tegen Futsal Rotterdam een prima resultaat neergezet. Het werd 5-5 en dat was op basis van de gehele wedstrijd ook een terechte eindstand.

Bron/Foto: ZVS

Zoals eerder gezegd, een jong ZVS deze avond. 5 van de 8 spelers waren 20 jaar of jonger. Hoewel Rotterdam nog wel op voorsprong kwam, waren het de dertigers binnen ZVS die voor de 1-1 zorgde. Sjoerd van Lokven rondde na een 1-2 met Martin de Laat fraai af. Verder gebeurde er niet veel in de 1e helft. Behalve dan dat doelman Savi van de Kamp nog 2 fraaie reddingen in huis had.

Na rust gebeurde er duidelijk meer. Het begon met een 10 meter voor ZVS. Matthijs Bezem, nog maar net uit Indonesië geland, benutte de buitenkans: 2-1. Een minuut later combineerde Sky van Dongen en Yusuf Ogutcu door de Rotterdamse defensie, maar 3-1 werd het niet. Het werd echter 2-2 en 2-3. Roel Boogaers zorgde daarna voor 3-3 na een combinatie met Martin. Sky scoorde ook niet veel later de 4-3, waarna Futsal Rotterdam weer gelijk maakte met de 10 meter trap.

In de 53e minuut een opmerkelijk doelpunt van ZVS. De uitkomende doelman was eerder bij de bal dan Sjoerd, waarna Sky het met een lob van afstand probeerde de bal in het lege mandje te leggen. Onderkant lat, maar tóch over de lijn, aldus de scheidsrechter en dus een fraaie 5-4. Een zege werd het niet, want 1 minuut voor tijd knalde Futsal Rotterdam nog een corner er fraai in, waarmee de 5-5 eindstand een feit was.

Vrijdag a.s. gaat ZVS 1 naar België. In Houthalen zal men aan gaan treden tegen Houthalen La Barraca.

Meer info: Oefenwedstrijden