Hovocubo kan Scagha’66 pas in de 2e helft over de knie leggen (incl. VIDEO)

0 0
Leestijd:1 Minuten, 9 Seconden

Een mooie reünie tussen de twee grootmachten uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Het stilstaan bij een gewaardeerde bestuurder uit de renaissance van Hovo in het nieuw millenium. De ontmoeting in competitieverband tussen twee van de oudste zaalvoetbalverenigingen van Nederland. De derde oudste komt Hovo volgende week tegen in het bekertoernooi. Allemaal herinneringen.

Bron: Hovocubo

Hovocubo wist dat Scagha een fysieke ploeg is die zich vooral zou concentreren op het verdedigen. Hovo was 80% van de speeltijd in balbezit op zoek naar het gaatje. Toch moest uitblinker Dave Stet een aantal keer goed in actie komen om te voorkomen dat Scagha op voorsprong kwam. Het tempo lag in de eerste helft te laag en dat gaf de tegenstander gelegenheid om aan te vallen.

In de tweede helft kwam Hovo eindelijk op dreef en ging met een grotere versnelling spelen. Dit leverde een mooier schouwspel op voor het publiek, maar ook wierp het zijn vruchten af. Een knal van Abdessamad Attahiri in de kruizing was onhoudbaar voor de doelman uit Schagen. Daarna volgden twee uitgespeelde kansen, van Stan van der Wal en opnieuw Attahiri.

Met deze 3-0 uitslag –waar ploegen als Tigers en FC Eindhoven met de hakken over de sloot de punt(en) wisten te redden– geeft het Hovocubo veel vertrouwen om verder te werken aan stabiliteit binnen de selectie.

Meer info: Eredivisie

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P