HZV Het Vennewater moet vol aan de bak na verlies (incl. VIDEO)

0 0
Leestijd:44 Seconden

HZV Het Vennewater heeft gisteren een gevoelige 3-5 nederlaag geleden tegen LTC uit Assen. Een team dat graag Eerste Divisie wil spelen en net zoals vorige jaar toen HZV via nacompetitie dat ook toen deed. Dat HZV goed uit de startblokken kwam was er voor LCT geen reden om in paniek te raken.

Voor rust had LCT deze achterstand alweer weggepoetst en met een 2-4 achterstand in de 2e helft, moest HZV volle bak gaan om aansluiting te houden. Na een goede aanval via Stan de Boer en afmaker Melle Kruit was de marge weer 1, maar LCT kwam nog 1x eruit en de 3-5 stond op het scorebord.

HZV moet nu alles eruit halen om zich veilig te spelen in Assen. Volgende week om 21.00 in Assen moeten de jongens van Ronny en Olcay laten zien dat ze Eerste Divisie waardig zijn.