J.V.C. Julianadorp wint eenvoudig bij Volendam 2

0 0
Leestijd:1 Minuten, 0 Seconden

De laatste wedstrijd voor de winterstop tegen het vooraf gezien lastige Volendam 2 werd een eenvoudige prooi voor JVC. Een zeer sterk begin van JVC zette de ploeg binnen 10 minuten op een 0-2 voorsprong door Rik Schop, waarvan de 2e goal na een prachtige aanval.

Bron: J.V.C.

Volendam kroop hierna meer uit de verdediging en probeerde via afstandsschoten en gevaarlijke intrappen doelman Colin Hondorp te verschalken, die echter op zijn hoede was.

Na de wissel hetzelfde spelbeeld, Volendam probeerde het wel, JVC bleef levensgevaarlijk in de omschakeling. Halverwege de 2e helft kwam Volendam onverwacht, via een harde intrap op 1-2. Binnen de minuut was het Bart Clemens die de marge weer op 2 goals bracht. Hierna zette JVC meer druk op Volendam en scoorde de ploeg nog 3 keer, via David Ambriola en 2x Rik Schop. Tussendoor wist Volendam ook 2 maal nog te scoren ( 2-5 en 3-6 ).

De mooiste actie van de avond kwam op naam van Dynand Minguel, die de hele defensie van Volendam omspeelde, maar zichzelf niet wist te belonen. Al met al een mooie avond voor JVC, dat als 2e op de ranglijst de winterstop ingaat.

Meer info: Topklasse A