Jeugdig Groene Ster Vlissingen 2 verliest thuis van ZVV Kroeven/Laboral Services BV 2

0 0
Leestijd:1 Minuten, 52 Seconden

VLISSINGEN – Groene Ster Vlissingen 2 is er niet in geslaagd om de punten in eigen huis te houden. In Sporthal Baskensburg ging het tweede met 3-8 onderuit tegen ZVV Kroeven 2 uit Roosendaal. Door deze nederlaag blijft de ploeg onderin de Topklasse C hangen. Voor Groene Ster waren Bilal Bouzambou, Hamza Zariouh en Aron Schreuder verantwoordelijk voor de productie.

Bron: Groene Ster Vlissingen

Het tweede opereerde deze avond vanuit een erg jonge samenstelling en wilde in het begin de Brabanders vast zetten. Dit lukte vrij aardig en de thuisploeg kreeg een uitstekende kans om de score te openen. Een inzet van Fernando de Vos werd van de doellijn gehaald. Groene Ster bleef druk zetten en de gasten kwamen er nauwelijks uit in de beginfase. Ondanks een overwicht kwamen de bezoekers op 0-1 middels een afstandsschot. Doelman Max van der Elburg (ook nog maar 16 jaar) kon daarna niet verhinderen dat de Brabanders zelfs op 0-2 kwamen via een soepel loepende counter. Ondanks de achterstand bleef het tweede gas geven. De sterk spelenden Alberthgaynio Lucia en Zakaria El Hattach (15 jaar) namen de ploeg op sleeptouw en Groene Ster kwam terug in de wedstrijd. Via een fraai afstandsschot van Bilal Bouzambou werd het 1-2 en kort daarna was het rust.

In het tweede bedrijf gingen de Vlissingers op zoek naar de gelijkmaker. De soms niet te stoppen Alberthgaynio Lucia speelde zichzelf knap vrij en gunde Hamza Zariouh een niet te missen kans; 2-2. De thuisploeg leek even de focus te verliezen en de gasten maakten hier optimaal gebruik van. ZVV Kroeven 2 maakte in een kort tijdsbestek twee treffers en tot overmaat van ramp liepen de gasten uit naar een marge van drie treffers; 2-5. Aron Schreuder leek de spanning terug te brengen door de 3-5 te maken, maar de bezoekers maakten kort hierna alweer het verschil door de 3-6 binnen te werken. In de absolute slotfase liep de ploeg uit Roosendaal uit naar een geflatteerde 3-8 voorsprong en gaven niks meer weg.

Selectie Groene Ster Vlissingen 2:
Max van der Elburg; Bilal Bouzambou (C), Zakaria El Hattach, Yassine El Hattach, Hamza Zariouh, Fernando de Vos, Alberthgaynio Lucia en Aron Schreuder

Meer info: Topklasse C

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P