ZVV BE’79 verliest maar toont karakter

0 0
Leestijd:1 Minuten, 31 Seconden

In een volle sporthal ’t Ruiven verloor ZVV BE’79 met 4-10 van titelkandidaat FC Eindhoven, een ruime nederlaag maar alleen de uitslag zegt niet altijd alles over de wedstrijd. Onder aanvoering van international Ayoub Boukhari was FC Eindhoven de betere ploeg maar de thuisploeg deed zichzelf te kort als het gaat om doelpunten scoren.

Bron / Foto: ZVV BE ’79

De eerste de beste aanval van de gasten was raak, binnen 30 seconden was het Benneth Vaelen die scoorde voor FC Eindhoven en 3 minuten later was het Tevfik Ceyar die de score verdubbelde. Het leek een lastige avond te worden maar de thuisploeg kwam na de lastige openingsfase beter in de wedstrijd. Amin Said scoorde de aansluittreffer en vervolgens kreeg de thuisploeg kans op kans op de gelijkmaker. Tot drie keer toe was het vervolgens Piet Adams, Youssef Mrait en Jamie Dekkers die oog in oog met doelman Manuel Kuijk kwamen, maar tot de gelijkmaker kwam het niet. Onder aanvoering van Ayoub Boukhari liep FC Eindhoven uit naar een 1-5 tussenstand. Piet Adams schoot de 2-5 binnen en kort voor rust moest Jaimie Ouazza met rood vertrekken.

In de tweede helft mocht FC Eindhoven nog 15 seconden door met een man meer, voldoende voor de 2-6. De thuisploeg gaf niet op en vocht zich terug in de wedstrijd, door doelpunten van Jamie Dekkers en Piet Adams stond er halverwege de tweede helft een acceptabele 4-6 op het scorebord. Maar de gasten zette aan en liep vervolgens simpel uit naar een 4-10 eindstand.

Aanstaande vrijdag staat er de bekerwedstrijd op het programma, in sporthal ’t Ruiven komt ZVV EDE op bezoek. Twee dagen later, op zondag, speelt ZVV BE’79 opnieuw een competitie wedstrijd in eigen huis, tegenstander dan is het gepromoveerde Scagha’66.

Meer info: Eredivisie

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P