Kevin Cornet keert terug bij ZVV BE’79; Sallahedine Allach en Umur Agir verlengen

0 0
Leestijd:1 Minuten, 50 Seconden

De 26-jarige linkspoot, Kevin Cornet, keert komend seizoen terug bij ZVV BE’79! Kevin was een sleutelspeler tijdens het kampioensseizoen in de Eerste Divisie en hielp ZVV BE’79 aan een mooie reeks, inclusief een finaleplek (niet doorgegaan vanwege corona) in de beker en een sterke Play-Off plek.


Bron: ZVV BE’79

Na een periode bij FCK De Hommel is Kevin weer klaar om zijn talenten te laten zien bij BE’79. Met zijn gedrevenheid, aanwezigheid en werklust zal hij de balans moeten brengen in ons vernieuwde team en Kevin kennende gaat hij alles uit de kast halen om ook dit verhaal tot een succes te brengen.


Naast de komst van Kevin hebben Sallahedine Allach en Umur Agir bijgetekend.

SALLAHEDINE ALLACH,
een 21-jarige Tilburger, heeft een mooi, technisch begaafde linker. Dit seizoen maakte hij zijn debuut onder coach Youssef el Badey tijdens de thuiswedstrijd tegen Scagha ’66. Sallah heeft het talent om een sterspeler in de Eredivisie te worden!


Deze dynamische jongeling opereert het beste vanaf de flank, waar hij altijd voor dreiging zorgt met zijn snelle, vloeiende bewegingen. In het komende seizoen wordt hij klaargestoomd om zijn waarde voor zowel de club als de stad te bewijzen, en samen met ZVV BE’79 een glansrijke toekomst op te bouwen. ZVV BE’79 is verheugd over zijn verlengde verblijf en kijkt vol verwachting uit naar de toekomst.


UMUR AGIR,
de ervaren speler die afgelopen winterstop de overstap maakte vanuit KK Malle, blijft nog een seizoen bij de club. De 28-jarige Agir speelde een cruciale rol in het behouden van onze Eredivisie plek. Hij was van onschatbare waarde en gaf altijd 200% voor de club. Agir verschoof zelfs een geplande operatie aan zijn beide voeten om bij de finale wedstrijd tegen ZVS/Bodemflex uit Sint Michielsgestel aanwezig te kunnen zijn.


Na zijn herstel zal Umur Agir weer aansluiten bij de selectie en opnieuw zijn vaardigheden en ervaring inzetten om ZVV BE’79 verder te helpen groeien. We kijken uit naar zijn terugkeer op het veld en zijn ervan overtuigd dat hij opnieuw een belangrijk verschil zal maken in het komende seizoen.


🔸 BE part of the family
🔸 BE strong
🔸 BE together


Meer info: Eredivisie

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P