Nabil Issmaili keert als trainer/coach terug bij SC Olympic

0 0
Leestijd:1 Minuten, 4 Seconden

Na eerder aangekondigd te hebben dat Nabil Issmaili SC Olympic verlaat voor ZVC Veenendaal, kunnen wij nu mededelen dat Nabil terugkeert bij SC Olympic.


Bron: SC Olympic

De afgelopen jaren is Nabil een vaste teammanager geweest van SC Olympic 1 en aankomend seizoen zal Nabil de nieuwe trainer/coach van SC Olympic 1 worden. De spelers zijn hier enorm trots op en kijken ernaar uit om aankomend seizoen te schitteren in de Eerste Divisie.


Nabil: “Zoals velen al weten heb ik enige tijd geleden afscheid genomen van SC Olympic om de nieuwe teammanager te worden bij ZVC Veenendaal. Echter, hier ben ik nu op teruggekomen, omdat ik nu de kans krijg om trainer/coach bij SC Olympic te worden en die kans wil ik dan ook met beide handen aangrijpen. Ik wil mezelf namelijk verder ontwikkelen en eindverantwoordelijke zijn. Dit is dan ook een hele mooie uitdaging voor mij, met een bijzondere spelersgroep. Het is namelijk een jong en kwalitatief goed team waar ik alle vertrouwen in heb voor het nieuwe seizoen. Wij gaan dan ook keihard ons best doen en we gaan SC Olympic en Arnhem op de kaart zetten. Dat beloof ik jullie!”


Het bestuur van ZVC Veenendaal wenst Nabil heel veel succes en plezier!


Meer info: Eerste Dvisie C

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P