0 0
Leestijd:59 Seconden

De meiden van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau spelen vrijdag 9 december a.s. hun eerste wedstrijd in de nieuw opgezette Eredivisie U18. Bedoeling is om de meiden alvast kennis te laten maken met zaalvoetbal op het hoogste niveau en andere meiden te interesseren om te gaan zaalvoetballen. De wedstrijden worden gespeeld als voorwedstrijd voor de Vrouwen Eredivisie waar Vrouwen 1 van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau in uitkomt.

Reiger Boys  Reiger Boys

Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau heeft de meiden geselecteerd vanuit de jeugdteams MO15, MO17 (VR4) en Vrouwen 2. Coaches Paul Hofstee en Monique van der Rijst hebben zelfs al een training en een oefenwedstrijd achter de rug. De oefenwedstrijd tegen Girls Soccer Academy uit Rotterdam werd met 6-2 gewonnen.

De meiden reizen samen met Vrouwen 1 af naar Drachten, de bus wordt mede mogelijk wordt gemaakt door Taxi Tromp. De beide ploegen spelen daar hun wedstrijd tegen Drachtster Boys. U18 speelt om 20:00 uur en Vrouwen 1 om 21:15.

Wilt u de meiden wat dichterbij bekijken op vrijdag 16 december speelt Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau U18 de eerste thuiswedstrijd dan tegen KTP Nieuw Roden U18. Aanvang 19:45 in Sporthal Waardergolf te Heerhugowaard.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0