Morado CF een maatje te groot voor Gonemo/Redox

0 0
Leestijd:54 Seconden

NIJMEGEN – Reeds voor de wedstrijd wist Gonemo dat het tegen een gemotiveerd Morado CF uit Nijmegen moest opnemen. De Nijmegenaren doen mee om de bovenste plekken in de hoofdklasse F. Dit bleek al heel snel uit het vertoonde spel van de thuisclub.

Tijdstraf
Gonemo moest eigenlijk voor het leeuwendeel van dit duel zijn meerdere erkennen in Morado. Na de openingstreffer van de thuisploeg verdubbelden zij hun score. Tot overmaat van ramp kreeg Gonemo nog een tijdstraf opgelegd. Hoewel de Winterswijkse formatie de tijdelijke ondertalsituatie ongeschonden door kwam en bovendien nog uit een ingestudeerde corner tot scoren wisten te komen, moest het genoegen nemen met een 3-1 ruststand in Nijmeegs voordeel.

Eddy Marwa  FC Gonemo

Na de pauze grossierde Gonemo in verdedigingsfouten. Morado profiteerde van dit foutenfestival en scoorde er lustig op los. De 9-3 eindscore was niet eens geflatteerd. Voor Gonemo scoorden: Jermaine Pattiruhu, Cornelis Hofman en Ferry Pattiruhu (zie foto).

Gevarenzone
Door deze nederlaag blijft Gonemo in de hoek waar de klappen vallen. Het wordt steeds lastiger om weg te blijven uit de gevarenzone in deze klasse.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P