0 0
Leestijd:1 Minuten, 20 Seconden

Bristol Team uit Roosendaal gaat een nieuwe sportieve uitdaging aan! Op maandag 3 juni 2019 hebben Hans Lauwen (oprichter/trainer Bristol Team) en Timothy Nahrwold (trainer/coach BRESS Ladies zaalvoetbal) elkaar de hand geschud voor een samenwerking.

Volgens Lauwen kwam het contact goed uit. In het Roosendaalse is er nauwelijks animo voor dames die willen zaalvoetballen. Wahiba Didi, Sharon van den Eeden en Noami Pesman zijn de enige in de selectie die afgelopen seizoen mede de district beker zuid 1 wisten te winnen. De rest komt ver buiten Roosendaal. Blessures op vullen werd steeds moeilijker. Met deze samenwerking komt hier nu een eind aan, want binnen het tweede team zit veel talent dat zo met het eerste team mee kan spelen.

BRESS heeft de ambitie om met ons sportaanbod naar een topsportklimaat te gaan. Dit is alleen mogelijk als we krachten bundelen. Het dames zaalvoetbal prestatie team van BRESS gaat daarom het seizoen 2019 โ€“ 2020 uitkomen in de 1e Klasse van de KNVB, district West II. De thuiswedstrijden vinden plaats in Topsportcentrum Rotterdam. ย De dames spelen dan, als satelliet team onder de verenigingsnaam van zvv Bristol Team, in district West II. Net zoals het huidige eerste is begonnen.

De populariteit in vrouwenvoetbal stijgt nog steeds; in regio Breda is er steeds gewerkt richting de opbouw naar een prestatieteam bij de studenten. Na intensief trainen wilde ze uitkomen in een competitie. Zij zochten een vereniging die hierin hun de helpende hand kon reiken.

Zvv Bristol Team bestaat sinds 1977 en is hiermee de oudste zaalvoetbalvereniging van Roosendaal. Zij zijn dan ook ontzettend blij en trots op deze samenwerking!

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0