Ondanks uitglijder in Leeuwarden blijft het kampioenschap voor Westerkwartier in zicht

0 0
Leestijd:1 Minuten, 10 Seconden

Het werd een zeer spannende woensdagavond in de Topklasse F van het zaalvoetbal. In Leeuwarden verloor titelkandidaat Westerkwartier met 2-1 ongelukkig van Futsal Frisia. Het kampioenschap leek verdwenen, maar een uur later kwam het bericht dat Futsal Emmeloord gelijk had gespeeld tegen het Drentse zvv REUZ uit Vries.

Bron: VV Westerkwartier

Emmeloord is uitgespeeld en staat twee punten voor op Westerkwartier dat zelf nog één wedstrijd te spelen heeft. Deze is vrijdag 28 april a.s. in Sportcentrum Leek tegen Leekster Eagles 2. Het kan dus nog voor de door blessures en afzeggingen geteisterde zwarthemden.

Coach Erik Donker: ‘We zitten dunnetjes in de spelers, maar zullen volgende week vrijdag een flinke inspanning leveren om alsnog de titel te pakken.’ Dat zal niet makkelijk worden want Leekster Eagles 2 is een onvoorspelbare tegenstander en een die in de onderste regionen nog strijdt om nacompetitie te ontlopen.

De wedstrijd in Leeuwarden tegen Frisia was een boeiende en gelijkopgaande wedstrijd waarin vooral de twee keepers hoofdrollen vertolkten. Frisia was iets gelukkiger en doorstond een bombardement aan kansen in de slotfase toen de Groningers alles of niets speelden.

Hoe dan ook, Frisia pakte de punten en leverde een puike prestatie en na de dip van de nederlaag kon Westerkwartier een uur later dus toch weer hoopvol uitkijken naar de laatste beslissende wedstrijd op vrijdag 28 april a.s. in Sportcentrum Leek.

Meer info: Topklasse F

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P