Pattiruhu prolongeert titel op het Familietoernooi

0 0
Leestijd:1 Minuten, 14 Seconden

WINTERSWIJK – Familie Pattiruhu (zie foto) heeft bij de 34e editie van het Familiezaalvoetbaltoernooi de titel met succes geprolongeerd. Het team van Marwa werd in the dying seconds met 2-1 verslagen. Na de poulewedstrijden gingen in poule A de teams van Pattiruhu en Latuputty door naar de kruisfinales. In poule B plaatsten Silooy en Marwa zich bij de laatste vier. Pattiruhu won vervolgens met 2-1 van Silooy, terwijl Marwa zich met 2-0 van Latuputty ontdeed.

Minuut stilte
Voorafgaand aan de slotwedstrijd van het toernooi werd een minuut stilte in acht genomen ter herdenking aan het drama dat het gezin Latuputty dit jaar overkwam. Tonnie (oud-speler van Gonemo) en diens zoon Stephan kwamen om bij een woningbrand, terwijl zoon Roman (oud-leider van Gonemo 1) na een kort ziekbed ook kwam te overlijden.

De finale ging tussen Pattiruhu en Marwa. Voor het eerst in de geschiedenis van het Familietoernooi moest er een verlenging aan te pas komen. Na de 1-1 score binnen de reguliere tijd werd het duel verlengd. Het was een zenuwslopend gevecht, waarbij Pattiruhu in de slotseconden de 2-1 scoorde en daarmee de titel opnieuw in de wacht sleepte.

Eindstand
1. Pattiruhu 1; 2. Marwa; 3. Silooy; 4. Latuputty 1; 5. Tetelepta; 6. Johannis; 7. Pattiruhu 2; 8. Noya; 9. Dekker; 10. Pietersz; 11. Latuputty 2.

Extra prijzen
Beste speler: Cornelis Hofman (team Silooy)
Beste jeugdspeler: Diego Latuputty
Beste keeper: Gino Kothuis (team Tetelepta)
Beste scheidsrechter: Gio Sohilait
Fairplay Cup: familie Latuputty

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P