Rare wedstrijd levert uiteindelijk toch nog een punt op voor Westerkwartier

0 0
Leestijd:1 Minuten, 6 Seconden

De laatste weken sloegen de zaalvoetballers van VV Westerkwartier steeds in de slotfase toe. Ook dit keer was dat het geval, maar het leverde niet meer dan een gelijkspel op. Het was de meevoetballende keeper Rense Dijk die Joey Hummel in staat stelde de gelijkmaker te scoren: 3-3.

Bron: VV Westerkwartier

Het was een rare wedstrijd in Sportcentrum Leek. Een dominante thuisclub die maar steeds niet wist te scoren, een gehavend Borger met slechts één wissel dat messcherp was in de counter en een scheidsrechter die Westerkwartier zeker twee keer een strafschop onthield.

In de eerste helft bracht Westerkwartier te weinig en Borger sloeg slim toe: ruststand 0-1. Daarna kwamen de zwarthemden furieus uit de startblokken en was het Rutger van der Veen die inschoot en Joey Hummel die de rebound wist te benutten: 1-1.

Dezelfde van der Veen kegelde daarna hard de 2-1 in de touwen en Westerkwartier verzuimde op alle manieren meer doelpunten te scoren. Een counter leverde de Drentse tegenstander de onverwachte 2-2 op en Westerkwartier kwam zelfs met 2-3 achter toen Van der Veen onterecht naar de strafbank moest.

In de slotfase was het alles of niks en scoorde Hummel dus zijn tweede doelpunt van de avond. Een wat sneu gelijkspel voor hoogvlieger Westerkwartier.

Meer info: Topklasse F

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P