0 0
Leestijd:1 Minuten, 14 Seconden

Afgelopen donderdag hebben de reserves van Excelsior’31 de tweede overwinning van het seizoen behaald. Met bij vlagen goed zaalvoetbal werd ZVV Sparta Nijkerk met 5-2 verslagen na een 3-1 voorsprong bij de rust. Door de overwinning heeft het nu 7 punten uit 3 wedstrijden en is het net als het eerste team goed gestart in de Hoofdklasse.

Tegelijk met het andere oranje van het Nederlands Elftal op het veld, speelde Excelsior’31 tegen het oranje van ZVV Sparta Nijkerk in de zaal. Door doelpunten van Daan Kreijkes (tweemaal) en Sander Kwintenberg kwam Excelsior’31 op een riante 3-0 voorsprong. Vlak voor rust kwam ZVV Sparta Nijkerk terug in de wedstrijd uit een vrije trap.

Video: Jan Nijkamp

Na de thee liep Excelsior’31 echter toch weer verder uit na een doelpunt van Arnoud Baan op aangeven van Rik Voortman. Doordat de gasten na een mooie combinatie door het midden toch weer de aansluiting vonden, was het Maarten Postma die aan alle illusies een eind maakte en de 5-2 aantekende.

Volgende week donderdag speelt Excelsior’31 2 de topper in de hoofdklasse. Om 21.00 uur staat dan de wedstrijd tegen koploper Dedemsvaart op het programma in de Reggehal.

Doelpunten Excelsior’31 2:
Daan Kreijkes (2), Arnoud Baan, Sander Kwintenberg, Maarten Postma

Wedstrijdselectie Excelsiorโ€™31 2:
Willard ter Stal (k), Daan Kreijkes, Nick Averesch, Arnoud Baan, Rik Voortman, Maarten Postma, Sander Kwintenberg, Abdul Kaya en Jayden Sapulete
Coach: Gerald Keizer
Assistent: Job Kouwenhoven 

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0