Reserves Excelsior’31-zaal boeken belangrijke zege tegen ASV Dronten (incl. VIDEO)

Afgelopen donderdagavond hebben de reserves van Excelsior’31 de wedstrijd tegen directe concurrent voor degradatie ASV Dronten met maar liefst 8-2 gewonnen. Door deze belangrijke zege stijgen de Rijssenaren naar de zevende plek in de hoofdklasse met nog twee wedstrijden te gaan voor de winterstop.

Omdat assistent-coach John Baas afwezig was, evenals de spelers Frank Haase, de gebroeders Acis en John Lubbers waren keeper Willard Baan, Henk Lankamp, Gert-Jan Schultink en Sander Kwintenberg aan de wedstrijdselectie toegevoegd. De gasten uit Dronten gaven in het begin aardig tegengas, maar Excelsior’31 ging toch met een 1-0 voorsprong de rust in.

 

Na de thee werd de score snel opgevoerd onder meer door een hattrick van Henkie ‘scooort altijd’ Lankamp. De thuisploeg hield de verdediging goed dicht en profiteerde goed van de ruimte voorin. Henk Lankamp scoorde nog een prachtige treffer na een solo die deed denken aan de skiër Tomba La Bomba. Op het eind werd Excelsior’31 toch nog slordig en leek het alsof Sinterklaas ons kikkerlandje nog niet verlaten zou hebben. Uiteindelijk was de 8-2 een terechte en goede uitslag en heeft Excelsior’31 weer wat lucht in de degradatiestrijd in de hoofdklasse.

Volgende week vrijdag staat de uitwedstrijd tegen Dynamo Lelystad op het programma.

Doelpunten Excelsior’31 2:
Henk Lankamp (3), Daan Kreijkes (2), Sander Kwintenberg (2), Gert-Jan Schultink

Wedstrijdselectie Excelsior’31 2:
Willard Baan (keeper), Remco Haan, Henk Lankamp, Daan Kreijkes, Sander Kwintenberg, Gert-Jan Schultink en Agassi Daneljan
Coach: Gerald Keizer

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom

GRATIS
BEKIJK