Rotterdamse Studenten winnen Copa Morado (Bier-ballers poule)

0 0
Leestijd:1 Minuten, 35 Seconden

Zaterdag 25 november jl. was het zover: RS trad aan in de strijd om de fameuze Copa Morado, georganiseerd door Morado CF uit Nijmegen.

Bron: Rotterdamse Studenten

Aangezien dit de eerste deelname sinds jaren was, werd besloten om niet in de prestigieuze Prestigio poule mee te doen, maar in de Bier-ballers poule, onze eerste tactische meesterzet van de middag. Na een eerste overwinning tegen Hoogie 49, volgde de tweede meesterzet: zowel FC Tutor als Drs. Vijfje werd de overwinning gegund. Hierdoor manouvreerde RS zich slim in de positie van underdog, maar kwalificeerde het zich nog wél voor de knock-out fase.

Die begon volgens plan met een nipte overwinning op de Binkies. In de daaropvolgende finale werd de verdediging van het defensief zeer sterke Drs. Vijfje, dat tot dan toe steeds de nul had gehouden, een aantal maal goed uit elkaar gespeeld, maar het mocht helaas niet baten: Drs. Vijfje hield nogmaals de nul. RS ditmaal ook, dit keer was dat tenslotte wél van belang. Het werden dus de o zo gevreesde strafschoppen. Na een aantal belangrijke reddingen eerder in het toernooi, kreeg Iliandro de kans om zich daadwerkelijk te onderscheiden, en die kans greep hij met beide handen aan door gelijk de eerste penalty van Drs. Vijfje te stoppen. Dankzij goals van Jeyson, Tudor en Jasper won RS daarna gemakkelijk de bierpoule! Onze dank gaat uit naar Drs. Vijfje voor het beschikaar stellen van de beelden van de penalty serie.

Op naar meer overwinningen in meer toernooien, ¡Hasta la victoria siempre! #forzaRS 💪🔥💯

We hopen bij komende toernooien meer RS teams te zien, bijvoorbeeld bij het VET op 28, 29 en 30 juni 2023 in Groningen. Mocht je info willen over meer komende toernooien of geen team kunnen vinden, neem dan contact op met het bestuur! 🙂

🧦🌮 Neem contact op met Morado CF voor meer info over de gevonden voorwerpen.

Meer info: Toernooien

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P