SC Olympic wint van ongeslagen s.v. Excelsior’31 (incl. VIDEO)

0 0
Leestijd:1 Minuten, 19 Seconden

Vrijdagavond mochten onze jongens eindelijk weer aan de bak! Dit keer traden onze mannen aan tegen het stugge Excelsior’31 uit Rijssen. Het was vanaf de eerste minuten meteen duidelijk dat onze gasten niet zijn gekomen om makkelijk opgerold te worden.

Bron/Foto: SC Olympic (Video: s.v. Excelsior’31)

Excelsior verdedigde behoorlijk klein en zorgde dat het aantal kansen van Sc Olympic beperkt bleef waardoor beide team met 0-0 gingen rusten. De gastheer uit Westervoort bleef ook in de tweede helft geduldig het vijandige doel opzoeken en in de 23e minuut was het onze topspits Adem Kocak die uit de draai de ban brak en voor de 1-0 zorgde.

Twee minuten later was het alweer raak. Dit keer was het Rachid Boughalab die met een hard schot het net deed bollen. Wie zijn geld heeft gezet op een goal van onze ‘Good Old’ Yasin Erdal kwam niet bedrogen uit. Onze topscorer schoot uit de tweede lijn de bal stijf in de kruising. Door gebrek aan scherpte en vermoeidheid aan de zijde van Sc Olympic en goed uitgespeelde kansen van de gasten kwamen de Rijssenaren terug tot 3-2. Ondanks een spannend einde kwam de thuiswinst niet meer in gevaar. Joey Jejanan schoot in de laatste minuut de 4-2 binnen in het leegstaande doel van Excelsior ‘31.

Vrijdag 20 oktober a.s. staat de uitwedstrijd tegen ZVV Ede 2 gepland. Om 19.30 uur wordt er in de Van der Knaaphal in Ede afgetrapt. Ook dit keer rekenen wij op jullie steun!

Meer info: Eerste Divisie C

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P