TZR Fermonia Boys door in de landelijke beker na winst op een gehavend FC Coronaas

0 0
Leestijd:50 Seconden

Onze mannen speelden vrijdag 6 oktober jl. in eigen hal de bekerwedstrijd tegen FC Coronaas. FC Coronaas –dat dit seizoen ook onze tegenstander is in competitieverband– trad aan met een zeer gehavend team. Zo misten ze maar liefst 5 basiskrachten door verplichtingen op het veld.

Bron / Foto: TZR Fermonia Boys

Voor onze mannen was het dan ook zaak om de wedstrijd winnend af te sluiten en zich zo bij de laatste 32 ploegen voor de landelijke beker te voegen. Dit lukte door een 7-2 eindstand op de borden te zetten.

In de eerste helft zorgde El Amri 2x en Belfaqir 2x voor een 4-1 ruststand. Na de rust werd er nog 3x gescoord, door doelpunten van Belfaqir 2x en Dadda 1x.

Doelpuntenmakers:
Belfaqir ⚽️⚽️⚽️⚽️
El Amri ⚽️⚽️
Dadda ⚽️

Sami Belfaqir werd met zijn 4 doelpunten uitgeroepen als Man Off The Match. Vrijdag 13 oktober a.s. staat in de thuiswedstrijd wederom FC Coronaas aan de aftrap. Dit keer dus in competitieverband.

Meer info: Beker Landelijk