Strijd om play-offs bij Eredivisie Vrouwen zaal

0 0
Leestijd:1 Minuten, 4 Seconden

Volgens Marius Privee (KNVB) is de wedstrijd Drachtster Boys en Reiger Boys vrijdag a.s. de meest aansprekende wedstrijd op papier in de competitie van de Eredivisie Vrouwen zaal. Volgens ons is dat Zuidoost United tegen Drs. Vijfje, aangezien Zuidoost United momenteel een gedeelde 2de plaats bezet en Drs. Vijfje op basis van verliespunten op een (gedeelde) 5de plaats staat.

Drachtster Boys bezet momenteel de zesde plaats met twaalf punten uit zeven wedstrijden. Reiger Boys heeft een punt meer, maar ook een wedstrijd meer gespeeld. Het onderlinge duel vrijdag is tevens een goede opmaat richting de landelijke beker waarin de teams elkaar treffen in de halve finale. De aftrap is om 21.15 uur.

Zuidoost United kan zich vrijdag a.s. (20.30 uur) herstellen van de bekeruitschakeling. De nummer drie op de ranglijst ontvangt nummer acht, Drs. Vijfje.

Koploper vv Pernis komt vrijdag (21.15 uur) in actie tegen Hovocubo. De bezoekers staan momenteel zevende en hebben een overwinning nodig om de play-offs in het zicht te houden.

Pro Futsal Club – FC Gelre is het vierde duel van vrijdag a.s. De thuisploeg wist dit seizoen als enige te winnen van koploper vv Pernis en kan met een zege in het spoor blijven van de subtop. Het duel begint om 19.45 uur.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P