’t Knooppunt eenvoudig langs TPP Rotterdam

0 0
Leestijd:3 Minuten, 8 Seconden

Afgelopen vrijdag stond de wedstrijd zvv ’t Knooppunt tegen TPP Rotterdam op het programma. De Amsterdammers konden niet beschikken over de geblesseerde Ismail Ouaddouh, Aziz Hitou en Noureddine Oulad ben Youssef. Door de afwezigheid van de deze drie spelers heeft Carmelo Nieddu, Laurens Deelen en Yahia Ched Dadi van het belofteteam toegevoegd aan de hoofdmacht. ’t Knooppunt  ’t Knooppunt

De eerste minuten van de eerste helft hebben de Amsterdammers veel bal bezit, dat resulteerde al voor enige kansen van Ilias Bouzit en Jeroen de Groot die op de paal schoot. In de 7de minuut komt ’t Knooppunt op voorsprong door nauw samenwerking tussen Tevfik Ceyar en Jamel el Ghannouti, laatst genoemde zorgde voor een mooi schot links in het doel vanaf de rechterflank, de openingsscore stond op het scorebord.

Na de openingsscore kwamen de Rotterdammers wat meer op de helft van de Amsterdammers, maar al snel nam ’t Knooppunt het heft weer  in eigen hand. Zes minuten voor tijd van de 1ste helft de 2-0, ontstond door een mooie actie van Amar Zouggaghi, hij gaf de bal mee aan Jamal el Ghannouti die door het midden vrij kon door lopen naar het doel van TPP, Jamal el Ghannouti maakte zijn 2de goal, Sander Verschuren was wederom kansloos.

’t Knooppunt speelde goed, creëerde kansen en deed verdedigend goed werk, zo ook Jeroen de Groot die op eigen helft de bal ontfutselde van een speler van TPP, die door kon lopen richting het doel en schoot vanaf de stippellijn en zorgde voor de 3-0, wat uiteindelijk de ruststand zou zijn.

Na de rust…..
Na de rust  werd het al snel 4-0 door Jeroen de Groot, die profiteerde van een miscommunicatie tussen verdediger en keeper van de tegenstander, de bal kwam vrij voor de voeten van de nummer 10 van ’t Knooppunt en schoot de bal rustig het doel in. Het 5de doelpunt kwam op naam van Amar Zouggaghi, onze assist koning!! Tevfik Ceyar stond vrij voor het doel met alleen nog de keeper achter zich maar gaf de bal toch aan Amar Zouggaghi die de bal vanaf de linkerflank met een stift netjes achter doelman Sander Verschuren legde.

In de 34ste minuut was Amar Zouggaghi wederom trefzeker, door de actie zelf op te zetten met Jamal el Ghannouti kreeg Amar Zouggaghi via de voet van Sander Verschuren de bal voor zijn voeten en kon eenvoudig het 6de doelpunt binnen schieten voor de Amsterdammers. ’t Knooppunt kreeg een vrije trap vanaf de stippellijn, Amar Zouggaghi nam de vrije trap, schoot op links naar Iliass Bouzit die vanaf links op de lat schoot, het 7de doelpunt liet nog even op zich wachten.

Het eerste doelpunt van de Rotterdammers kwam in de 36ste minuut door een counter van TPP, scoorde Thierry Seaw het eerste doelpunt in deze wedstrijd voor TPP. Laurens Deelen en Yahia Ched Dadi kregen nog speel minuten, zij vormde met Iliass Bouzit en Amar Zouggaghi een blok. Wessel Verhaar zorgde nog voor het 2de doelpunt voor de Rotterdammers. Amar Zouggaghi zorgde voor de 7-2, zijn 3de doelpunt in de 2de helft doordat Iliass Bouzit de bal veroverde op eigen helft, met een combinatie met Iliass Bouzit zorgde Amar Zouggaghi dat de uiteindelijk met  zijn hoofd in het doel belanden.

De laatste minuten werd er verdedigend een beetje nonchalant gedaan door de Amsterdammers, TPP kreeg nog de kans om de stand op 7-4 te brengen, maar als toetje op op deze wedstrijd is de goal van Issam el Bakkali, hij veroverde op eigen helft de bal van Felix Verhaar, kwam vrij voor de keeper en scoorde achter zijn standbeen langs, eindstand 8-4.

De volgende competitiewedstrijd is zaterdag 18 februari 2017, uit tegen zvv Eindhoven. De wedstrijd zal dan om 19:00 uur beginnen.