1 0
Leestijd:1 Minuten, 49 Seconden

Onze mannen speelden vrijdag 8 december jl. de thuiswedstrijd tegen ZVV Beringe/Second Go Electro. Voorafgaand aan deze derby hadden beide ploegen wat personele problemen.

Bron/Foto: TZR Fermonia Boys

Zo speelden de geblesseerden Appie Idlaasri en Sami Belfaqir niet mee. Ook was Tarik Ouzalah niet van de partij. En bij overmaat van ramp speelde de in de eerste helft uitgevallen Ali Jakir de tweede helft ook niet meer mee. Ook ZVV Beringe/Second Go Electro kende een waslijst met afwezigen.

Onze mannen begonnen wat nerveus aan de wedstrijd. Misschien om het feit dat bij een overwinning de eerste periode titel binnen zou zijn. Het duurde dan ook tot de 8e minuut voor het eerste doelpunt viel. Mo El Amri kapte een tegenstander het bos in en schoot de bal bekeken in de hoek.

Toen het eerste doelpunt eindelijk was gevallen, volgde er een zeer sterke fase van onze mannen. Wat uiteindelijk zorgde voor een 4-0 ruststand door doelpunten van Jeffrey (2-0), Mo (3-0) en Nassim (4-0).

In de 8e minuut na de rust scoorde Mo zijn 3e doelpunt van de avond en de 5-0 stond op het score bord. Na deze treffer was het tijd om iedereen speelminuten te geven, waaronder ook het debuut van de pas 15-jarige Reda Missouri. Reda die eerder al wist te debuteren in het talententeam (3e team: Hoofdklasse), viel zeer goed in. En had zijn debuut bijna bekroond met een doelpunt.

“Hoofd Jeugd Opleidingen” Danny Fermont was zeer verheugd met het debuut van een van zijn jonge talenten en gaf aan dat er op korte termijn nog meerdere spelers in aanmerking zullen komen om hun debuut te maken.

Door deze overwinning wisten onze mannen de eerste periode binnen te halen. Deze periode geeft aan het einde van de competitie recht op het spelen van promotiewedstrijden voor een plek in de Eredivisie.