Wasim el Baroudi – de nieuwe trainer/coach van Jong ZVV Ede

0 0
Leestijd:1 Minuten, 5 Seconden

Vanaf komend seizoen zal Wasim el Baroudi trainer/coach zijn van Jong ZVV Ede. De inwoner van Almere is nu nog trainer/coach van het Groningse PKC ’83/Team Amoeri.

Bron: ZVV Ede (Foto: Theo Beumer)

El Baroudi stond met zijn PKC ’83/Team Amoeri dit seizoen in de Eerste Divisie tweemaal tegenover ZVV Ede. De ploeg uit Groningen eindigde als derde en speelt aanstaande vrijdag voor de nacompetitie voor promotie naar de Eredivisie.

Voorafgaand aan die wedstrijd kan El Baroudi zijn nieuwe team al aan het werk zien. Jong ZVV Ede speelt die avond namelijk in Groningen in de nacompetitie van de Eerste Divisie C en de Topklasse E en F tegen…Jong PKC ’83!

Wasim el Baroudi zal als assistent-trainer ook een rol krijgen in de staf van ZVV Ede 1 en de opleiding tot UEFA Futsal B gaan volgen komend seizoen. 

Voor zijn periode als coach was El Baroudi 8 jaar lang als speler actief in de Eredivisie. Hij kwam uit voor Leekster Eagles en z.v.v. AVANTI.

Jong ZVV Ede promoveerde vorig seizoen van de Hoofdklasse naar de Topklasse en gooide meteen weer hoge ogen in de Topklasse, met als toetje dus de nacompetitie van de Eerste Divisie C en de Topklasse E en F.

Meer info: Topklasse E

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P