Wederom prachtige affiches in Eredivisie Vrouwen zaal

Vrijdag 16 december a.s. staan er weer prachtige wedstrijden op het programma in de Eredivisie Vrouwen zaal. Sinds de invoering van de Eredivisie Vrouwen is het nimmer zo spannend geweest met betrekking tot de strijd om een plaats in de Play-Offs. En dat maakt deze competitie dan ook zo leuk!

Nieuw Roden (2) reist af naar Heerhugowaard voor het treffen tegen Reiger Boys (7). Nieuw Roden heeft zich na een slechte start goed hersteld en wil dan ook graag de strijd aan gaan om plaats 1. Reiger Boys heeft vorige week verloren van concurrent Drachtster Boys en moet dus nu wel de punten pakken om de aansluiting te behouden.

Zuidoost United (3) reist af naar Zwaag voor het treffen tegen Hovocubo (8). Zuidoost United verloor vorige week verrassend van Drs. Vijfje, waardoor Pernis voortijdig winterkampioen werd. Hovocubo verloor vorige week van Pernis en is dan ook uitsluitend gebaat bij winst, wil het nog zicht houden op de Play-Offs.

FC Gelre (4) ontvangt Drachtster Boys (5). Debutant FC Gelre doet het dit seizoen uitstekend, maar wint de laatste wedstrijden niet meer echt overtuigend. Drachtster Boys zal slechts een missie hebben en dat is winnen. De verliezend bekerfinalist van afgelopen sezioen wil dit seizoen het kampioenschap pakken, naast het feit dat ze ook nog eens zicht hebben op het behalen van de landelijke beker.

Daarnaast ontvangt runner-up Drs. Vijfje (6) in Groningen rode lantaarndrager Team Alkmaar. Drs. Vijfje doet vrijdag a.s. goede zaken bij het behalen van een overwinning, want daarmee krijgen ze de aansluiting bij de top 4. Team Alkmaar heeft de laatste weken stil gestaan, maar verloor de laatste wedstrijd met een doelpunt verschil en speelde daarvoor gelijk tegen Reiger Boys, waardoor een overwinning steeds dichterbij lijkt te komen.

Pro Futsal Club (9) reist af naar Stiens voor het treffen tegen AVANTI (10). Pro Futsal Club, dat Pernis nog uit de beker wipte en als enige dit seizoen Pernis in de competitie heeft verslagen, verloor de laatste twee wedstrijden nipt en moet dus winnen wil het niet definitief afhaken voor een plaats in de Play-Offs. AVANTI maakt het de tegenstanders altijd wel moeilijk, maar mist net de finesses en/of geluk om wat meer punten te pakken.

Winterkampioen Pernis is vrij.

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom

GRATIS
BEKIJK