ZVV Ede 1 ongeslagen de feestdagen in (incl. VIDEO)

0 0
Leestijd:1 Minuten, 37 Seconden

Al sinds half april van dit jaar weet ZVV Ede niet meer wat verliezen is. Ook de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar wist ZVV Ede 1 om te zetten in winst. Als promovendus kent de Edese formatie met 7 overwinningen en 2 gelijke spelen een uitstekende start in de hoofdklasse. Ook in het bekertoernooi werd niet verloren, er moest zelfs een team uit de topklasse buigen. Iets wat in de voorbereiding op dit seizoen ook al eens was gebeurd.

ZVV Ede  ZVV Ede

Aziz Ballouk wil ook na de jaarwisseling voor het hoogst haalbare gaan: “We willen heel graag bij de eerste drie eindigen, over een paar maanden moeten we kijken of het kampioenschap er voor ons inzit”. De clubtopscoorder (14 doelpunten) zag hoe zijn team ook tegen het stugge ATIK weer veel strijd op de houten mat wist neer te leggen. Via Redouan Hazzat kwam de thuisploeg na zeven minuten spelen op een 1-0 voorsprong. Niet veel later was het de doelman van ATIK die uit een vrije trap raak pegelde; 1-1. De bezoekers wisten vertrouwen te putten uit die goal en wisten na een goede fase ook de 1-2 te maken. Enkele minuten voor rust was het opnieuw Hazzat, die enkele uren later 19 jaar werd, met een doelpunt; 2-2.

Na de rust profiteerde Aziz Ballouk optimaal van een slippertje in de Apeldoornse defensie. Hij baseerde de keeper koelbloedig en bracht ZVV Ede op voorsprong. Wederom lukte het de Edenaren niet om de voorsprong lang vast te houden. Met de meevoetballende keeper kwam ATIK weer langszij; 3-3. ZVV Ede moest tot het uiterste gaan om de belangrijke punten toch binnen te slepen. Door doelpunten van Gudo van Dronkelaar en Kamal Bendadi in de slotfase lukte dit toch.

In januari gaat de competitie voor ZVV Ede weer verder. De eerstvolgende en derde wedstrijd vanaf nu gelden nog voor de 1e periode, waarin ZVV Ede aan kop gaat.