Zaalvoetballers Excelsior’31 onderuit bij koploper

0 0
Leestijd:1 Minuten, 11 Seconden

ROERMOND / RIJSSEN – De zaalvoetballers van s.v. Excelsior’31 leden vrijdagavond de derde nederlaag op rij. In Roermond ging het op bezoek bij de ongeslagen koploper TZR Fermonia Boys met 5-1 onderuit. De Rijssenaren zijn hierdoor afgezakt naar de zevende plaats in de Eerste Divisie C.

Bron: s.v. Excelsior ’31

Ondanks meer kwaliteit bij TZR Fermonia Boys hadden de Rijssenaren het de tegenstander veel moeilijker kunnen maken. Door twee slordigheden achterin kwam het op een 2-0 achterstand. Kort voor de thee kreeg Excelsior’31 een grote mogelijkheid op de aansluitingstreffer, maar een toegekende strafschop werd niet verzilverd. De counter hierop kreeg Excelsior’31 zelfs een derde tegentreffer te verwerken. Na de thee liep de thuisploeg uit naar een 5-0 voorsprong. Henk Lankamp zorgende met de eerste Rijssense treffer voor de 5-1 eindstand.

Voor Excelsior’31 de derde nederlaag op rij. Het moet gezegd worden dat hierin twee nederlagen bijzitten tegen de gedoodverfde titelkandidaten. Daarnaast heeft Excelsior’31 te kampen met veel blessureleed binnen de selectie, waardoor het momenteel moet roeien met de riemen die het heeft.

De glans van de mooie seizoenstart is verdwenen. Met drie thuiswedstrijden op rij zullen de Rijssenaren weer proberen de weg omhoog in te zetten. Vrijdag 10 november a.s. staat de derby tegen Heracles Almelo Fuitsal op het programma. Het duel in Sporthal de Reggehal begint om 21.15 uur.

Meer info: Eerste Divisie C

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P