Zaalvrouwen KTP Nieuw Roden pakken eerste seizoenprijs (incl. VIDEO)

0 0
Leestijd:1 Minuten, 2 Seconden

De eerste prijs van dit seizoen gaat naar de zaalvrouwen van KTP Nieuw Roden; zij wisten gisteravond in het hol van de leeuw TPP Rotterdam (v/h vv Pernis) met 1-3 te verslaan –al was hier wel een verlenging voor noodzakelijk– en namen  daardoor beslag op de prestigieuze Supercup.

Topsportcentrum Rotterdam was met ruim 300 bezoekers aardig gevuld en zij zagen dan ook een wedstrijd tussen twee teams die elkaar inmiddels al door en door kennen. Hierdoor werd het een wedstrijd met weinig doelpunten. KTP Nieuw Roden opende de score door een doelpunt van Mariël Miedema. Lang bleef deze 0-1 op het scorebord staan en het leek zelfs de einduitslag te worden, maar TPP Rotterdam (Suzanne Bakker) scoorde 15 seconden voor het eindsignaal de gelijkmaker waardoor er een verlenging van 2x 5 minuten gespeeld moest worden

In de eerste helft van de verlenging nam KTP een 1-3 voorsprong, door doelpunten van Grytsje van den Berg en Amber Brandinga. TPP Rotterdam kon hier niets meer tegenover zetten waardoor de 1-3 tevens de eindstand werd en KTP Nieuw Roden de prestigieuze Supercup in ontvangst kon nemen.