Zaalvrouwen MSV Zeemacht stunten tegen FC Marlène

0 0
Leestijd:1 Minuten, 39 Seconden

Den Helder – De vrouwen van MSV Zeemacht hebben vrijdagavond jl. in het bekertoernooi gestunt. Het ijzersterke FC Marlène werd met 3-1 geklopt. Het team van Mark de Jong toonde zich vanaf de eerste minuut ijzersterk.

Bron: Reg!o Noordkop (Foto: MSV Zeemacht)

Landskampioen
Zeemacht wou in deze tweede bekerwedstrijd laten zien dat het in vorm is. FC Marlène kon in het verleden altijd met grote cijfers van Zeemacht winnen. Zo werd er vorig jaar nog met dubbele cijfers van deze landskampioen verloren. Het was nog de tijd dat Freddy van Loon hoofdtrainer was. Later dat seizoen vertrok hij uit eigen beweging.

Keepster
FC Marlène is een van de meest professionele damesteams van ons land. De Jong: “Er is daar veel mogelijk, ook financieel. En dat zie je af aan de talenten die daar rondlopen. We wisten vooraf precies hoe we ze moesten bestrijden. Ze hebben vaak een meespelende keepster en daar moet je dan op ingesteld zijn.”

Door Monica Scholes werd de score geopend en de tribunes vol fans juichten alsof het duel al gewonnen was. De tegenstander kwam sterk terug en kon nog voor de pauze op 1-1 komen.

In de tweede helft bleef het een uitermate aantrekkelijk duel. Na een goed opgezette aanval kon Mish Carmelia de thuisploeg opnieuw op voorsprong brengen. In de resterende minuten waren er aan beide kanten goede kansen, echter 21 seconden voor tijd kon Lean Hamburg het duel definitief voor Zeemacht beslissen.

Feest

Daarna kwam de ontlading. “Een geweldige avond vol strijd en emoties. We hebben laten zien dat we van deze tegenstander kunnen winnen en we zitten nog volop in het bekertoernooi. We moeten in de poule nog tegen Drs Vijfje en Futsal Rotterdam. Het duurt nog wel een tijdje voor die duels worden gespeeld. En nu vieren we nog lang feest vanavond en genieten alleen maar. Wat een avond.”

Het bleef nog lang druk in sporthal De Brug. Komende week is Zeemacht vrij van verplichtingen.

Meer info: Beker Landelijk Vrouwen

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P