Zaalvrouwen Pernis nemen revanche op Drs. Vijfje: 4-2

0 0
Leestijd:58 Seconden

In de Eredivisie Vrouwen zaal heeft Pernis zich vrijdag jl. hersteld van de 6-2 nederlaag van vorige week in Groningen, tegen Drs. Vijfje. In de eigen sporthal te Schiedam won de koploper met 4-2 van de Groningse studentes.

Marius Privee  D&P Sportfotografie

In Drachten speelden Drachtster Boys en Team Alkmaar/Sportstars een ongelijke strijd. De bezoekers kampten met veel blessures en moesten daarom flink wat aanpassingen doorvoeren. Dat kwam het team duur te staan. De thuisploeg, volop in de race voor de vierde plaats, kwam geen moment in de problemen. Het werd maar liefst 11-0.

Late gelijkmaker

De vrouwen van Reiger Boys leken tegen FC Gelre op weg naar drie punten. De ploeg had een 1-0 voorsprong door een treffer van Aaike Verschroor en kreeg volop kansen op meer. In de slotfase kwamen de gasten nog terug tot 1-1. Rozemarijn Hendriks maakte de treffer.

Het duel tussen Pro Futsal Club en Hovocubo kende een spectaculair einde. Tot zes seconden voor tijd was de stand nog 4-4. Een vrije trap bracht Pro Futsal Club alsnog de zege. Vanuit de rebound maakte Pro Futsal Club de winnende treffer.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P