0 0
Leestijd:1 Minuten, 7 Seconden

Na de onnodige nederlaag van vorige week stond er nu al weer een wedstrijd op het programma. TPP 2 kwam na een teleurstellende competitiestart naar het Zuiderpark om de punten mee naar Rotterdam te nemen.

Na een aftastend begin waar ZVV Den Haag een licht overwicht had was het toch TPP die met een ingestudeerde vrije trap de score opende 0-1. De groen/gele brigade van het technisch duo Renรฉ Havermans en Steve Poeran was niet uit het veld geslagen en ging vrolijk verder met bij vlagen goed zaalvoetbal. Met een paar schitterende doelpunten bogen ze de achterstand om in een 3-1 voorsprong.

TPP sputterde nog wat tegen met de 3-2 maar de thuisploeg gaf geen krimp en kwam ondanks een aantal gemiste kansen op een 5-2 voorsprong. De Rotterdammers hadden het laatste woord (5-3) maar de punten bleven verdiend in Den Haag.

Doelpunten:
Morad 1x
Brahim 1x
Bill 1x
Luthmarnick 2x

Door dit resultaat doet ZVV Den Haag volop mee in de kopgroep mee in de Topklasse. Vrijdag 20 oktober a.s. speelt ZVV Den Haag 1 een bekerwedstrijd tegen de Rotterdamse Studenten. Aanvang 22.00u, Sportcampus Zuiderpark.

Het 2e selectie team heeft ook de smaak te pakken en haakt ook aan in de kopgroep. Na een 2-5 achterstand werd een zwaarbevochten 6-5 overwinning behaald.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0