ZVV Middelburg beleeft een sterk debuut in de landelijke beker

0 0
Leestijd:1 Minuten, 33 Seconden

ZVV Middelburg begint aan de landelijke bekercompetitie na een sterke voorbereiding. Deelname aan deze competitie is verdiend dankzij de uitstekende prestatie in het afgelopen seizoen in District Zuid 1. Met een aantal versterkingen zoals Okan Baskos, Celino Davidse, Eszra Mual en de terugkomst van Dani Rodriguez streeft ZVV Middelburg naar een succesvol seizoen.

Bron: ZVV Middelburg (Foto: Photogenica)

In de eerste helft van de wedstrijd begon ZVV Middelburg sterk, zowel in de verdediging als in de aanval. Al snel opende debutant Celinio Davidse de score met een doelpunt, op aangeven van Dani Rodriguez. Dit bleef ZVV Middelburg lang volhouden en zo werd de score verdubbeld naar 2-0 door Quinten Lourens, op aangeven van Eszra Mual.

Hoewel ZVS Bodemflex traag begon, herstelden ze zich geleidelijk en oefenden ze in de laatste 5 minuten van de eerste helft veel druk uit. Desondanks slaagde ZVV Middelburg erin om de nul te behouden, met name dankzij uitstekend keeperswerk van Arash Emamjomeh. 

In de tweede helft zette ZVV Middelburg het sterke spel voort dat ze in de eerste helft hadden laten zien. Ondanks enkele onnauwkeurigheden slaagden ze echter niet in om meer doelpunten te scoren. ZVS Bodemflex, die niets meer te verliezen had, begon de druk te vergroten en creëerde af en toe kansen door ZVV Middelburg onder druk te zetten. Maar Arash bleef uitblinken en weerstond alle aanvallen van ZVS Bodemflex.

Na een prachtige 1-2 combinatie tussen Celino Davidse en Victor Evangelista, voegde Celino Davidse zijn naam voor de 2e keer toe aan het scorebord. Waardoor het 3-0 werd. ZVS Bodemflex probeerde nog meer druk uit te voeren door een powerplay* uit te voeren (*waarbij de keeper mee naar voren gaat). Na balverlies van ZVS Bodemflex countert ZVV Middelburg en bracht de andere debutant (Okan Baskos) de score op 4-0, op aangeven van Quinten Lourens.

Meer info: Beker Landelijk

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P