Brasil ’77 op weg naar periodetitel?

0 0
Leestijd:1 Minuten, 14 Seconden

Sportclub Olympic 1 is vorig jaar kampioen geworden in de Hoofdklasse en doet het erg goed als promovendus in de Topklasse. Ze staan op dit moment op een 6e plaats met 13 punten uit negen wedstrijden. Het is een geduchte tegenstander; ze speelden afgelopen week in de beker gelijk (3-3) tegen Madereros en dit hadden ze een paar weken terug in de competitie ook reeds gedaan (5-5).

FC Brasil’77

De laatste competitiewedstrijd wisten ze eenvoudig van Hardenberg te winnen met 7-2. Het is, zoals gezegd, een geduchte en goede tegenstander met een grote aanhang die hun ploeg zeker naar de overwinning willen helpen. Ze zullen er dan ook alles aan doen om Brasil’77 een pootje te lichten en de 3 punten in Westervoort te houden.

Brasil’77 wist in de laatste wedstrijd een van hun directe concurrenten (Excelsior’31) op afstand te houden door met 4-1 van hun te winnen. Maar deze wedstrijd brengt een extra druk met zich mee, want bij winst is de periodetitel binnen. We verwachten dan ook een super gemotiveerd team dat voor de drie punten gaat en zodoende de eerste periode winnend weet af te sluiten. Ze zullen zeker alles uit de kast moeten halen om met de 3 punten huiswaarts te kunnen keren, maar daar hebben we vertrouwen in gezien de resultaten tot nog toe.

We hopen dat er weer vele supporters mee gaan om onze jongens te steunen. We wensen ze dan ook heel veel succes!

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P