Honselersdijk 1 – ZVV Den Haag 2

0 0
Leestijd:1 Minuten, 35 Seconden

Vrijdag 11 november stond de Sosefhal in het teken van de wedstrijd Honselersdijk 1 – ZVV Den Haag 2. De drie punten bleven in Honselersdijk: het werd die avond 4-1 voor de thuisploeg.

ZVV Den Haag begon sterk aan de wedstrijd. Brahim Saidi kon vanuit een vrije trap de bal bij de tweede paal krijgen, waar Zakaria Aissaoui goed opgesteld stond en zo de 0-1 in kon tikken. De Hagenaars konden niet lang genieten van die voorsprong: enkele minuten later trok Honselersdijk de score weer gelijk.

Ronald Mooiman

Hierna leek het spel gelijk op te gaan. ZVV kon een aantal keer goed naar voren komen en schakelden sterk terug in de verdediging als dit nodig was. Met nog 10 minuten te spelen kwam ZVV in een ondertalsituatie terecht. Door goed verdedigend werk weerhielden zij de tegenstander ervan te profiteren van deze situatie. Kort hierna was het ZVV die in overtal stond, maar ook zij wisten helaas niet te profiteren van een man meer binnen de lijnen. Lange tijd leek de ruststand 1-1 te blijven, maar dit werd niet het geval. Kort voor rust kwam Honselersdijk toch nog op voorsprong en gingen de mannen rusten met een 2-1 tussenstand.

In de tweede helft was het al snel raak voor Honselersdijk. Vanuit een corner konden zij de 3-1 maken. Het was goed duidelijk dat de mannen van ZVV wilde winnen en op zoek waren naar aansluiting. Ceyhun Isik kreeg nog een grote kans, maar de bal werd net van de lijn gegrabbeld door de keeper van Honselersdijk. Het laatste doelpunt van de avond kwam ook van de thuisploeg. Vanuit een vrije trap werd de eindstand bepaald: 4-1.

Aanstaande maandag, 14 november, is het alweer tijd voor de volgende wedstrijd. Dit keer niet voor de competitie, maar voor de beker. Om 20.00u spelen de mannen in de Victoria (Rotterdam) tegen Zwarte Pijl 1.